οι πιστοποιήσεις του διαγνωστικού κέντρου

 
   

Το ιατρείο βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου, σημείο όπου και εντοπίζονται το σύνολο σχεδόν των ιδιωτικών ιατρείων της πόλης των Ιωαννίνων.

Η περιοχή εξυπηρετείται από πυκνό δίκτυο αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών.

Για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας τα τμήματα καταλαμβάνουν χώρο 600 τμ. περίπου. Το κτίριο ανακατασκευάστηκε πλήρως για να γίνει ένα πολυτελές διαγνωστικό κέντρο φιλικό και προσιτό στον ασθενή.

Το 2016 επεκτείναμε τις δραστηριότητες του ιατρείου και στις νέες, πλήρως ανακατασκευασμένες, κτιριακές εγκαταστάσεις, που γειτνιάζουν με το υπάρχον εργαστήριο. Με αυτόν τον τρόπο, πλέον χωρίς κτιριακούς περιορισμούς, αναπτύσουμε απρόσκοπτα τις λειτουργίες μας.

Η ιατρική ομάδα, οι τεχνολόγοι των ιατρικών μηχανημάτων και όλο το προσωπικό του εργαστηρίου συνδυάζοντας εμπειρία, όρεξη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ιατρικής απεικόνισης, είναι σε θέση να ανταποκριθεί με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε κάθε απαίτηση.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση (διενέργεια και γνωμάτευση της εξέτασης) τακτικών και επειγόντων περιστατικών, η οποία σε συνδυασμό με την συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες γιατρούς, διασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Αυτονόητη υποχρέωση μας αποτελεί η κάλυψη των αναγκών των νοσοκομειακών μονάδων όποτε αυτό χρειαστεί.

Κατανοώντας την ανάγκη της ύπαρξης ενός σύγχρονου διαγνωστικού κέντρου που να αξιοποιεί όλες της δυνατότητες της σύγχρονης ακτινοδιαγνωστικής, βιοπαθολογίας και μοριακής βιολογίας και πυρηνικής ιατρικής η εταιρία μας προχωρά σε καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας , προσφέροντας μια σειρά εξετάσεων και υπηρεσιών που λείπουν από την Ήπειρο αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις απο την Δυτική Ελλάδα.

Το εργαστήριο μας στεγάζεται στη Φώτου Τζαβέλα 4 έως 10. Το εργαστήριο ακτινοδιαγνωστικής και πυρηνικής ιατρικής λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) από 08:15 μέχρι 21:00 ενώ τ ο εργαστήριο μικροβιολογίας - βιοπαθολογίας από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) από 07:15 μέχρι 21:00 και το Σάββατο από 08:00 έως 12:00.

Το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έχει σύμβαση για την πραγματοποίηση των εξετάσεων με το σύνολο των δημοσίων ασφαλιστικών ταμείων και με το σύνολο σχεδόν των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

 


 


ΦΩΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ 4-10 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
τηλέφωνα: 26510 646 66 - 646 26 fax: 26510 646 96